اتصال ورق کناف گچی بسیار ساده است و به راحتی می توان بر سطوح مختلف دیوار نصب نمود. این سازه ها چند نوع گوناگون دارند که هر یک کاربرد مخصوص به خود را دارند. پانل ها در دیوارهای کناف یا هسته گچی، یا هسته سیمانی کاربرد دارند و هر یک از نظر کاربردی تنوع بسیاری دارند. قیمت اتصال ورق کناف گچی با توجه به نوع آن متغیر می باشد.
اطلاعاتی درباره اتصال ورق کناف گچی
امروز می خواهیم اطلاعات کلی در مورد اتصالات ورق کناف گچی به شما بدهیم، تا کمی در مورد این سازه بیشتر بدانید. این ورقه ها از جنس مقاوم فولاد گالوانیزه شده می باشند. این محصول طی فرایند تکنولوژی نورد سرد توسط دستگاه رول فرمینگ تهیه می گردد.
سازه معمولا به دو شکل مختلف، مقاطع استاد و رانر تشکیل می یابند. این دو سازه سی و یو را به آسانی می توان نصب نمود. در ادامه به معرفی هر یک از این دو نوع سازه ورق کناف خواهیم پرداخت.
- استاد، همان بخش عمودی سازه دیواره های خشک می باشد.
استاد ها را به صورت قائم و با فاصله های معینی پشت سر هم قرار می گیرند و اغلب به جهت زیر ساز پنل ها استفاده می گردند و عمق آن ها متفاوت است. این سازه از آنجایی که به شکل حروف سی لاتین است آن را سازه c نیز می نامند و دارای دو نوع مختلف DIN و NF است.
- رانر را به صورت افقی در دیواره به کار می برند.
به دلیل اینکه به شکل حرف یو لاتین است، نام دیگر آن را سازه U گذاشته اند. بیشتر در هادی سازه استاد، سقف ها، کف ها و دیوار نیز کاربرد دارند. این سازه نیز دو نوع DIN وNF دارد.
انواع صفحات روکش دار گچی
صفحات روکش دار گچی در انواع گوناگون تهیه می شوند. این صفحه ها هسته هایی از جنس گچ دارند و لبه و سطوح آنها با سطوح کاغذ های مخصوص و مقاومی روکش می گردد. این صفحات در اصل چهار نوع دارند، که در متن زیر به معرفی هر یک خواهیم پرداخت:
- صفحه های معمولی که با نام RG شناخته می شوند.
- صفحاتی که MR نام دارند و در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارند.
- صفحاتی که FR نامیده می شوند و ضد حریق و آتش سوزی می باشند.
- صفحات FM نیز هم در برابر رطوبت و هم در برابر حریق عایق خوبی به شمار می روند.
صفحات گچی روکش دار از نظر ضخیم بودن نیز به دسته های مختلفی تقسیم می شوند، این صفحات عبارتند از:
- پنل هایی که ضخامت آن ها به 6 میلی متر می رسد. از این صفحات تنها در طرح هایی که منحنی های قوس دار تندی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
- پنل هایی که ضخامت آن ها به 9.5 میلی متر می رسد. مانند پنل های قبلی تنها بر روی قوس ها استفاده می شوند و به هیچ عنوان برای اجرای روی دیوار یا سقف مناسب نمی باشند.
- پنل هایی که 12.5 میلی متری دارند. از جمله پرکاربردترین نوع پنل ها به شمار می روند و مخصوص استفاده در دیوارهای جدا کننده، سقف های ساده ای که کاذب و دکوری هستند و دیوارهای پوششی مورد استفاده قرار می گیرند.
- پنل هایی که ضخامت آن ها بیش از 15 میلی متر است. اغلب در بخش هایی که نیاز به مقاومت زیادی دارند استفاده می شوند.
اجزای اصلی اتصال ورق کناف گچی
درباره اتصال ورق کناف نکات زیادی وجود دارد و این صفحات، از اجزای زیادی تشکیل یافته اند. در ادامه به معرفی هر یک از اجزای اصلی خواهیم پرداخت. دیوارهای کنافی در اصل از قطعات فلزی و صفحات گچی یا سیمانی روکشدار تشکیل شده اند. این صفحات دارای عایق های حرارتی و صوتی هستند و کارایی دیوار را افزایش می دهند. از عوامل اصلی اتصالات و مصالح استفاده شده در ورق کناف عبارتند از:
- زیر سازی هایی که از استاد و رانر تشکیل شده اند.
- پیچ هایی که موجب اتصال اجزا به یکدیگر هستند.
- موادی که جهت درزگیری استفاده می شوند. این مواد شامل ماستیک و بتونه هستند.
- عایق هایی که از خروج گرما جلوگیری می نماید و عایق های صوتی که از انتشار صوت جلوگیری می کنند.
- صفحات روکشدار گچی که در سایز های متنوع تهیه می شوند.
علاوه بر موارد بالا قطعات متنوع دیگری در تولید این محصولات پر کاربرد به کار رفته است. از جمله این قطعات می توان به سازه پشتیبان اشاره نمود.
برای اینکه بتوانید لوله های آب فاضلاب گرم و سرد یا لوله های رادیاتور را به راحتی از دیوار عبور دهید در سازه تعبیه شده اند. این قطعه می تواند وزن لوله ها و دیگر متعلقات را به استادهای کنار خود منتقل کند.
قطعه محل دیگر اتصال سازه پشتیبان نام دارد و جهت نصب قوطی های برق ساخت به کار برده می شود. کرنر بید یا همان سازه محافظ در گوشه های بیرونی دیواره کناف قرار می گیرد و در صورتی که ضربه ای به سازه وارد آید، به عنوان یک ضربه گیر فوق العاده عمل می کند و مانع از رسیدن آسیب به سازه می گردد. همچنین با این قطعه می توان لبه ها را به صورت یکنواخت و به حالت گونیا در آورد.
سازه ای به نام لبه که نام دیگر آن جی بید است. برای اینکه پنل های گچی در بخش انتهایی خود، لبه هایی صاف و یکدست داشته باشند، وجود این قطعه ضروری است و علاوه بر این لبه های آزاد سازه را در برابر ضربات احتمالی محافظت می نماید. سازه ای به نام درز انقطاع که موجب می شود دیوارها به طور پیوسته و با طول زیاد به وجود آیند. از این قطعه جهت پوشش درز انقطاع استفاده می کنند.
قیمت اجرای ورق کناف گچی
قیمت کناف گچی به عوامل مختلفی بستگی دارد. این کنف ها در اصل دیوارها یا سقف های کاذب را تشکیل می دهند و مدل های متنوعی با ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
هر یک از مدل ها نحو اجرای خاص خود را دارد و در مکان های متفاوتی مانند اداره، خانه، مراکز فرهنگی، سالن های همایش و …، استفاده می شوند و به راحتی قابل نصب هستند.
قیمت اجرای کناف ها با توجه به محل اجرا، نوع و سایز کناف متغیر است. اجرای ورق کناف در کیفیت های بالا و قیمت های پایین انجام می پذیرد. با استفاده از این محصولات، دکوراسیون زیبایی در محل مورد نظر ایجاد خواهید نمود.