شرکت واردات و صادرات اتصال براکت کناف


اتصال براکت کناف یکی از سازه ها در زمینه ساختمان سازی است. از این وسیله زمانی استفاده می شود که فاصله سقف کاذب با سقف اصلی کم است و با استفاده از آن اتصالات زیر سازی بین این دو سقف انجام می شود. این قطعه با توجه به سهل و آسان نمودن در هنگام اتصالات سقف کاذب بسیار کاربردی است و امروزه مورد توجه بسیاری از متخصصان و کارشناسان در عرصه ساخت و ساز است.

شرکت واردات و صادرات اتصال براکت کناف

اتصال براکت کناف چیست؟

اتصال براکت کناف چیست؟

برای اتصال براکت کناف چند وسیله کاربرد دارد. از انواع اتصالات می توان به چند مورد اشاره کرد:

  1. آویز و پل
  2. بست آویز نیمه
  3. بست اتصال طولی
  4. اتصال مستقیم براکت یا ct205
  5. اتصال سقفیht90
  6. بست اتصال آویز دوبل
  7. مفتول آویز سیمی
  8. آویز نانیوس
  9. گیره تابل

که هر کدام از این اتصالات به نحوه گوناگون عمل می کنند.

اتصال براکت نیز به نام اتصال مستقیم ct250 شناخته شده است. که این نوع اتصال در دو اندازه و برای سازه های cd60 و f47 تولید و در بین متقاضیان آن ارائه می گردد.

سقف کاذب d112 با سقف اصلی یا دیوار پوششی w623 در زمانی که فاصله مناسب ندارند یا به طور کلی فاصله آن ها کم است از اقطعه اتصال براکت جهت متصل کردن استفاده می شود.

اتصال براکت کناف در چه مواردی کاربرد دارد؟

از اتصال براکت کناف در موارد مختلفی از جمله متصل کردن سقف کاذب در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و…. استفاده می شود. این قطعه در آب و هوای مختلف از نظیر رطوبت و حرارت استحکام بالایی دارد و همچنین ظاهر بسیار مناسبی دارد که در موارد بسیار زیادی هنگامی کا فاصله سقف کاذب با سقف اصلی کم باشد یا به طور کلی آویز گیری آن کمتر از 10 سانتی متر باشد به کار برده می شود.

کابرد اتصال براکت را می توان یکی از دلایل حائز اهمیت متصل نمودن سقف کاذب عنوان کرد. امروز این نوع از قطعات دایره پیشرفت فعالیت در این حوزه را از افزایشات در چرخه تولید و پخش قرار داده است. این سازه با توجه به سفارش و نیاز متقاضیان آن تا طول 50 سانتیمتر تولید و اجرا می شود که به دلیل توید اولیه این قطعه به این قطعه براکت کناف گفته می شود.

اتصال براکت کناف مخصوص ساختمان

اتصال براکت کناف مخصوص ساختمان

سقف کاذب کناف یک از سازه هایی است که به عنوان پوشش نهایی در زیر سقف به کار برده می شود. این سازه را برای پوشش تاسیسات عبوری در سقف و همچنین اجرای نور به صورت مخفی و نیز به جهت زیبایی کاربرد دارد. در این میان برای وصل کردن این سازه ها روشی باید مورد استفاده قرار گیرد که اتصال براکت یا مستقیم با نصب سزیع و آسان قطعات کناف را با سرعت عمل بالایی به هم متصل می کند .

سقف کناف در کشور ما ایران و سایر کشور ها معماری بسیار زیبایی دارد که دلیل آن انعطاف پذیری بسیار بالای آن است و با این ساختار انواع اشکال و شکستگی ها را می توان در روی آن نقش ایجاد کرد. این عملیات با استفاده از اتصال براکت در ساختمان زیبایی خاص و قابل توجهی را ایجاد می کند و متصل نمودن قطعات بر روی دیوار و سقف های اصلی از نکات قابل توجه این عوامل اجرایی است.

0 0 رای ها
امتیاز
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
میلانی
میلانی
1 سال قبل

چقدر کامل تمام اتصالات رو توی سایت معرفی کردین بسیار عالی است