تولید انواع اتصال ورق کناف سقف


اگر قصد تغییر دکوراسیون و  منزل یا واحد اداری را دارید، می توانید با استفاده از ورق های کناف علاوه بر کاهش هزینه ها در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین دکوراسیون را داشته باشید. این روزها اکثر مهندسین ساختمانی، سازه های از پیش ساخته شده را برای دکوراسیون های داخلی پیشنهاد می دهند. سوال مهم این است که برای اجرای طرح معمولاً از چند نوع اتصال ورق کناف سقف و دیوار استفاده می شود؟ تولید این محصولات چه تاثیراتی در صنعت ساختمان سازی داشته اس؟تولید انواع اتصال ورق کناف سقف

دانستنی هایی درباره اتصال ورق کناف سقف

دانستنی هایی درباره اتصال ورق کناف سقف پیشرفت های فناوری و تولید محصولاتی مدرن موجب جایگزینی انواع مصالح نوین بجای نمونه های سنتی مانند سنگ، آجر و … شده است. یکی از پرطرفدارترین این محصولات در ایران، سیستم های ساخت و ساز خشک مانند کناف است.
در ابتدا باید اشاره کرد که کناف نام یک برند است که از سال 1932 میلادی در صنعت ساختمان سازی و با معرفی سازه های مدرن فعالیت خود را آغاز نمود. هدف استفاده از کناف ها پوشش دادن سقف و دیوارهای اصلی با لوازم و موادی سبک و در عین حال ارزان قیمت می باشد.
این سقف ها ترکیبی از صفحات گچی یا سیمانی و مقاطع فلزی هستند که به علت نسب سریع، انعطاف پذیری بالا و وزن کم امروزه کاربردهای فراوانی در نمای داخلی ساختمان ها دارند.
این سقف ها از نظر شکل ظاهری به دو دسته انواع سقف کناف یکپارچه و مشبک طبقه بندی می شوند که هر کدام ویژگی و کاربردهای خاص خود را دارند. در این میان برای نصب آنها از یک سری اتصالات خاص استفاده می شود که به آنها اتصال ورق کناف می گویند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت

بررسی انوع اتصال ورق کناف سقف

بررسی انوع اتصال ورق کناف سقفمتعلقات و اتصالات کناف سقف انواع پیچ، پلاگ، مهارهای اعضای تو خالی کناف و متعلقات دیگر را شامل می شوند که جهت نصب و مقاوم سازی کناف ها مورد استفاده قرار می گیرند.
برخی از مهمترین انواع اتصال ورق کناف سقف بجز پیچ و پلاگ های پرکاربرد موارد زیر را تشکیل می دهند:

  • نوار فوم عایق
  • پرایمر زیر رنگ
  • عایق رطوبتی کناف
  • عایق آبی کناف
  • چسب کاشی

پیچ های مورد استفاده به عنوان اتصال ورق کناف می توانند شامل پیچ های اتصال پنل به سازه، پیچ های اتصال سازه به ساز و پیچ های اتصال سازه به ساختار کنفا شوند. نمونه اول جهت نصب و اتصال کردن سازه های گچی به سازه هایی با ضخامت 0.7 میلی متر مورد استفاده قرار می گیرند. این مدل پیچ ها از نوع سرمته دار یا همان TB هستند.
نمونه های دوم پیچ های اتصال سازه به سازه می باشند که از نوع نوک تیز یا LN هستند. اگر ضخامت سازه مورد نظر از 0.7 میلیمتر بیشتر و از 2.25 میلیمتر کمتر باشد باید از پیچ های سرمته دار نوع LB استفاده شود.
در نهایت پیچ های نوع نوک تیز یا FN می باشند که برای اتصال سازه به ساختار بسیار کاربردی هستند. این پیچ ها نیز برای سازه های خشک با ضخامت 0.7 قابل استفاده هستند.
مهارها نیز یکی دیگر از پرکاربردی ترین اتصال کناف سقف به شمار می روند که از نظر شکل ظاهری به مدل های مختلفی مانند مهار صلیبی، حلزونی، جمع شونده و قلاب ایکس طبقه بندی می شوند.

موارد کاربرد اتصال ورق کناف

موارد کاربرد اتصال ورق کناف علاوه بر انواع پیج ها و مهار ویژه اعضای تو خالی کناف، اتصالات دیگری نیز جهت نصب سقف یا دیوارهای خشک کنافی به کار گرفته می شوند. یکی از آنها نوار درزگیر می باشد. این نوارها در دو نوع کاغذی و فایبرگلاس در بازار قابل تهیه هستند. جلوگیری از ایجاد ترک احتمالی در سطح بتن و همچنین یکنواخت کردن محل درزها دو کاربرد اصلی آنها است.
بتونه درزگیر نیز با هدف گرفتن درزهای صفحات روکش دار گچی به کار گرفته می شوند. اجرای این بتونه ها با استفاده از نوارهای درزگیر است که در نهایت ترکیب این دو موجب ایجاد یک سطح مسطح و در عین حال بسیار محکم خواهد بود.
تا به اینجا به کاربرد اتصال ورق کناف و کاربردی ترین انواع آنها آشنا شدید. در ادامه باید گفت که علاوه بر اتصالات شناخت ابزار مورد استفاده استادکاران نیز می توان مفید واقع شود.
به طور کلی برای نصب سقف کاغذ کناف ابزارهایی مانند دستگیره حمل پنل، سوهان گرد، ریسمان رنگی، تیغ برش، اره چاقویی، دستگاه برش قرقره ای و طولی، رنده، گردبر، قیچی، جک نگهدارنده پنل، پیچ زن، همزن، ظرف آماده سازی بتونه و … به کار برده می شوند.
همراه داشتن تمامی این ابزار و لوازم برای استادکاران حرفه ای امری الزامی است. در مقابل اتصالات را بر اساس نوع و ضخامت کناف انتخاب و تهیه می کنند. هر چقدر که ضخامت کناف ها بیشتر باشد به همان میزان باید از پیچ های ضخیم تر و در عین حال چسب یا عایق ها مناسب تر استفاده نمود.

قیمت اجرای اتصال ورق کناف سقف

قیمت اجرای اتصال ورق کناف سقفهمانطور که می دانید فاکتور قیمت یکی از عوامل مهم در تعیین کیفیت و همچنین نوع، مدل و کارآیی سقف کاذب کناف می باشند. در ابتدا باید اشاره کرد که تنوع این سقف ها بسیار زیاد بوده و می توان آنها بر اساس قیمت نیز انتخاب نمود.
انواع کناف ها از نظر جنس و نوع ساختار می توانند به سقف های کاذب آلومینیومی، گچی، تایل، پی وی سی و آکوستیک طبقه بندی شوند. قیمت اجرای هر متر مربع از آنها تحت تاثیر نرخ مصالح کناف، دستمزد استاد کار، قیمت ملزومات اجرای دیوار یا سقف و وزن یک متر مربع از دیوارها متغیر باشند.

علاوه بر فاکتورهای کیفی و هم چنین نوع کناف ها، عوامل کمی نیز میتوانند نقش تعیین کننده ای در قیمت اتصال ورق کناف سقف ایفا نمایند. به عنوان مثال میزان عرضه اتصالات، ایرانی یا خارجی بودن آنها، نوسانات بازار و برند شرکت تولیدی تا حد زیادی در تعیین نرخ های فروش دخیل هستند.
در پایان باید عنوان کرد که مزایای استفاده از دیوار و سقف های کاذب کناف به قدری زیاد هستند که بدون در نظر گرفتن قیمت ها می توان آنها را بسیار کاربردی دانست. عمر مفید زیاد به واسطه مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت و گرما، امکان پایین آوردن سقف سرویس ها، هزینه های اندک نسبت به گچ کاری و سهولت نصب و صرفه جویی در زمان از جمله مزایای اجرای سقف کاذب کناف در نمای داخلی ساختمان ها به شمار می روند.
امروزه برآورد قیمت اجرای سقف های کناف توسط مهندسین و شرکت های مشاوره صورت می گیرد که معمولاً بر اساس نرخ روز و هزینه های جاری اجرا و خدمات پس از فروش صورت می گیرد.

0 0 رای ها
امتیاز
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 کامنت
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
میلانی
میلانی
1 سال قبل

اتصالات کناف نیز از جمله موارد کاربردی جهت نصب سازه ها و خود گچبرگ هست بنابراین کیفیت این مورد هم اهمیت خودش رو داره

ساعد هنرمند
ساعد هنرمند
1 سال قبل

پانل های سیمانی برای پروژه خریدم کیفیت خوبی داره ارسال فوری بار کاملا بموقع بود